Nieuws

13 april 2023

Gezocht: (inval)leerkracht voor de onderbouw en/of middenbouw

Wij zoeken een betrokken en enthousiaste (inval)leerkracht voor de onderbouw en/of middenbouw van de  SO-afdeling (4 tot 12 jarigen) van 't Kraaienest.

 

We zoeken zo spoedig mogelijk een leerkracht tot aan de zomervakantie, aantal werkdagen is in overleg.

 

't Kraaienest is een (V)SO-school voor zeer moeilijk lerenden (ZML). De school is gevestigd op het terrein van Ipse de Bruggen in Nootdorp. De leerlingenpopulatie kenmerkt zich door een achterstand in de ontwikkeling, waarbij bijkomende problematiek vraagt om een pedagogische en didactische aanpak op maat. Bij ons ontwikkelt de leerling zich in eigen tempo en op eigen wijze, uitgaande van de mogelijkheden, in een veilige en respectvolle omgeving.

 

Op 't Kraaienest worden leerlingen gemotiveerd en positief benaderd. We besteden veel aandacht aan communicatieve en sociale vaardigheden, dit helpt onze leerlingen in het omgaan met elkaar en de mensen om hen heen.

 

Samen, teamleden en ouders, zorgen we ervoor dat onze leerlingen zich met plezier en in veiligheid ontwikkelen. Elke dag is weer anders, waardoor het een leuke uitdaging blijft om onze leerlingen een stapje verder te helpen.


Wie zoeken wij?
  • Een leerkracht met een onderwijsbevoegdheid (PABO).
  • Een enthousiaste leerkracht met affiniteit en zo mogelijk ervaring met ZML-leerlingen.
  • Een leerkracht die structuur, duidelijkheid en rust biedt aan onze leerlingen
  • Een leerkracht die met een positieve insteek en gevoel voor humor de juiste leeringang van de leerlingen weet te vinden.
  • Een creatieve leerkracht die de lesstof aanpast naar de onderwijsbehoeften van de leerlingen.
  • Een actieve teamspeler die door samenwerken en in overleg meedenkt over het aanbod en het onderwijs. Samen maken wij het verschil!

Heb jij zin in een tijdelijke uitdagende baan, binnen een professioneel, goed samenwerkend en gezellig team en spreekt onze doelgroep je aan? Dan vragen we je zeker contact met ons op te nemen.

Contact opnemen kan ook als je eerst nog wat meer informatie wilt hebben over onze school en onze doelgroep.

 

Voor meer informatie of nadere kennismaking kun je bellen met Mirjam Grool, directeur (015-3109967) of stuur een mail naar mgrool@tkraaienest.nl.

Ze neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
Een sollicitatiebrief en cv per mail is welkom op het volgende e-mailadres: info@tkraaienest.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over de eventuele vervolgstappen