Nieuws

26 januari 2024

Gezocht: gymleerkracht voor 3 dagen per week / 25,5 uur

Ben jij die gymtopper die toe is aan een leuke uitdaging?


Onze leerlingen zoeken een nieuwe gymleerkracht en wij, als team van ’t Kraaienest, een betrokken, enthousiaste collega. Iemand die zin heeft om de gymlessen zo gedifferentieerd mogelijk te geven zodat al onze leerlingen met plezier verder kunnen ontwikkelen. 

 

We bieden een baan in het SO en een klein deel VSO voor 3 dagen/25,5 uur.


't Kraaienest is een (V)SO-school voor zeer moeilijk lerenden (ZML). De school is gevestigd op het terrein van Ipse de Bruggen in Nootdorp. De leerlingenpopulatie kenmerkt zich door een achterstand in de ontwikkeling, waaronder soms ook de motorische ontwikkeling. De bijkomende problematiek vraagt om een pedagogische en didactische aanpak op maat. Bij ons ontwikkelt de leerling zich in eigen tempo en op eigen wijze, uitgaande van de mogelijkheden, in een veilige en respectvolle omgeving. Op 't Kraaienest worden leerlingen gemotiveerd en positief benaderd. We besteden veel aandacht aan communicatieve en sociale vaardigheden. Dit helpt onze leerlingen in het omgaan met elkaar en de mensen om hen heen. Samen met ouders zorgen we ervoor dat onze leerlingen zich met plezier en in veiligheid ontwikkelen. Elke dag is weer anders, waardoor het een mooie uitdaging blijft om onze leerlingen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling.

 

Wat is je functie?
Je bent, samen met de gymleerkracht VSO, verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen en activiteiten op het gebied van bewegen en motorische ontwikkeling. Naast jouw hoofdtaak als leerkracht bewegingsonderwijs is het mogelijk om van betekenis te kunnen zijn op het vlak van sociaal emotionele ontwikkeling door het geven van weerbaarheidstrainingen (na het volgen van een training). Ook zaken rondom gezondheid en gezonde school kunnen tot jouw takenpakket behoren.


Wat vragen wij van onze nieuwe collega?
• je hebt een onderwijsbevoegdheid bewegingsonderwijs;
• je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van bewegingsonderwijs;
• Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
• Je hebt ervaring met het geven van weerbaarheidstrainingen of vindt het leuk je
daarin te ontwikkelen;
• Je wilt, naast het verzorgen van activiteiten en lessen op het gebied van bewegen
ook een bijdrage leveren aan zaken rondom gezondheid, gezonde school en
mogelijk ICT.
• je hebt een positieve insteek en gevoel voor humor;
• je vindt het fijn te werken in een professioneel team. We doen het samen;
• je bent bereid tot scholing waar nodig.


Spreekt deze vacature en onze doelgroep je aan? Dan vragen we je zeker contact met ons op te nemen. Dit kan ook als je eerst nog wat meer informatie wilt hebben over onze school, onze leerlingen of de functie. Je kunt bellen met Mirjam Grool, directeur (015-3109967) of stuur een mail naar mgrool@tkraaienest.nl. Ze neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.


Als je interesse hebt ontvangen we graag jouw CV en spreken we met elkaar een meeloopmoment en gespreksmoment af. Wil je alvast een indruk krijgen van onze school en bijzonder leuke doelgroep? Kijk dan mee via dit filmpje: 

 

Werken op 't Kraaienest als gymleerkracht? - YouTube

 

Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband met benoeming in schaal LC (CAO
PO)