Nieuws

14 januari 2021

Verlenging schoolsluiting

Het kabinet heeft dinsdagavond aangekondigd dat de lockdown wordt verlengd met drie weken, dat wil zeggen tot en met 9 februari. Voor het basisonderwijs geldt als lichtpuntje dat de basisscholen mogelijk op 25 januari hun deuren al mogen openen, afhankelijk van de verschillende lopende onderzoeken naar de Britse variant van het Coronavirus.

Dit betekent dat de SO-afdeling van ’t Kraaienest tot nader bericht dicht blijft. Binnen ons bestuur is besloten dat de VSO-scholen van Lucas Onderwijs optrekken met het tijdspad van de scholen in het basisonderwijs. De VSO-afdeling van ’t Kraaienest blijft daarom ook gesloten tot 25 januari. In afwachting van het advies vanuit de regering n.a.v. het onderzoek naar de Britse variant van het Coronavirus, hopen we volgende week meer duidelijkheid te kunnen bieden over de periode ná 25 januari.

 

Voor de leerlingen verandert er nu dus niets. Het afstandsonderwijs blijft gegeven worden volgens de gemaakte afspraken en de school is open voor de noodopvang voor kinderen van wie één of beide ouders een vitaal beroep heeft.